להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 
כשסלמון ותערובת הברביקיו נפגשים..        
 
                                 

מתכון:

לוקחים נתח סלמון,חתוך לפרוסות של כ250 גר',

לכל פרוסת סלמון שמים כפית של "הברביקיו של נווה"
ומערבבים עם 2 כפות שמן זית או חמאה.
מורחים על הסלמון מכל צדדיו.

השלב הבא..
מסדרים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפייה ומחממים את התנור ל250 מעלות למשך 20-25דקות.
בתאבון!
 השילוב של שמן הזית והברביקיו של נווה יוצרים טעם נפלא וקראנצ'יות על נתח הסלמון שפשוט כיף לאכול.