להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


כשצי'פס ותערובת טוסקנה נפגשים...


מצרכים:
5 יח' תפוח אדמה, 2וחצי כפות שמן קנולה, 1/2 כפית פפריקה,מעט צ'ילי מקסיקני-מתוק או חריף לבחירה,
1/4כורכום,כפית מלח גס ותערובת טוסקנה- כפית גדושה




אופן ההכנה:
לוקחים תפוחי אדמה קלופים וחצויים לרצועות דקות.
מעבירים את התפוחי אדמה לסיר עם מים ומבשלים כ5 דקות.
לאחר מכן,מייבשים ומצננים את הנוזלים. בקערה מערבבים את התבלינים, 
מעבירים לתבנית את התפוחי אדמה לאחר שספגנו את הנוזלים ומפזרים בנדיבות את התבלינים שערבבנו קודם לכן.

יש לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ45דקות.
בתאבון!



תערובת "טוסקנה"- תערובת תיבול מיוחדת של תבלינים איכותיים,הכוללת - מלח גס, פלפל שחור גרוס,שום גרוס,כוסברה שלמה,קימל שלם,פפריקה מתוקה.התערובת מתאימה לתיבול עוף,בשר,דגים תפוח אדמה ועוד, התערובת מתאימה מאוד גם לתיבול על האש.