להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


מתכון לשווארמה ביתית ונפלאה!
 
מצרכים:

1 ק"ג בשר הודו מסוג נקבה,
2יחידות בצל חצויים,2כפות שמן קנולה/שמן זית,
תערובת שווארמה –כפית גדושה,
1 כפית פפריקה מתוקה,1 כפית פלפל שחור, 1/4כפית כמון1/4,כפית כורכום ומלח.

אופן הכנה:

שוטפים את חתיכות ההודו ובקערה נפרדת מערבבים את כל התבלינים עם 2 כפות שמן. מורחים את התבלינים על נתחי הבשר ושמים במקרר למשך חצי שעה . עוטפים את הבשר בנייר כסף למשך כ20 דקות ולאחר מכן מורידים את נייר הכסף ונותנים לו לאפות לעוד כ20 דקות עד להזהבה.מוציאים את הבשר וחותכים את הבשר לפרוסות דקות של שווארמה.
בסיר נפרד מטגנים את הבצל עד להזהבה.לאחר שחתכנו את נתחי הבשר לרצועות ומעבירים לסיר ומערבבים יחד עם הבצל.

ניתן להגיש עם פיתות,טחינה,סלט,חומוס....בתאבון!


תערובת השווארמה של נווה התבלין מורכבת ממרכיבים איכותיים ומובחרים. תערובת הכוללת כורכום, כמון, הל, כוסברה טחון, מלח, חילבה, אגוז מוסקט, פלפל שחור, שום, פלפל אנגלי וציפורן.
התערובת שווארמה, הינה תערובת אשר מתאימה לנתחי בשר,נתחי שווארמה,נתחים אשר עוברים הקפצה,חלקי פנים ולירקות בתנור.
התערובת מצויינת ומובחרת.פשוט כיף לתבל ולאכול.