להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
תבשיל עוף וחצילים

מרכיבים:
4יח' כרעיים עוף,יח' 1חציל חתוך לקוביות,
1יח' בצל חתוך לרצועות, 1יח' תפוח אדמה חתוך לקוביות ,2-3יח' לימון פרסי,
כפית טימין,קורט מלח ופלפל,כפית של כמון וכורכום,
2כוסות מים ו3כפות שמן קנולה.

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר,ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים עד להשחמה.
לאחר מכן מוציאים את העופות ומניחים בצד.
מוסיפים את הבצל וקוביות החציל, מטגנים מספר דקות
ומוסיפים את קוביות תפוח האדמה ואת הלימון הפרסי.
מתבלים בטימין ובשאר התבלינים,
יוצקים את המים, מביאים לרתיחה, מחזירים את חלקי העוף לסיר,
מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל בערך עוד שעה.
בתאבון!