להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


דף הבית >> מתכונים >> מרק עדשים חורפי
 

2 כוסות עדשים אדומות שטופות היטב במים.
לשים בסיר בישול ולכסות את העדשים במים ועוד קצת.
לשים על אש נמוכה ולהביא לידי רתיחה.
להוסיף מים רותחים לתוך הסיר מידי פעם עד שהעדשים נעשות רכות.
להוסיף לסיר עוד מים רותחים,
(ביחס של קצת יותר מ-2/3 מים 1/3 עדשים).
לשים בסיר קטן כ-3 כפות שמן ולטגן 5-6 שיני שום וכוסברה טחונה. (לא לשרוף את השום).
להוסיף את השום והכוסברה לתוך הסיר עם העדשים הרותחות.
להוסיף 2 כפות חוואג' למרק של "נווה התבלין" ולערבב.
להוסיף מלח אם יש צורך.
במידה והמרק יצא דליל מידי יש אפשרות להסמיך בעזרת כף קמח מדולל במעט מים ולהעביר דרך מסננת.


בתאבון !