להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


דף הבית >> תערובות לאורז
 
שם התבלין
רכיבים
תערובת לאורז ים תיכוני  בצל, שמן, מלח, צימוק כהה, שקד מולבן
תערובת לאורז מג''דרה  בצל, שמן, צימוק, שקד מולבן, מלח, עדשים ירוקים
תערובת לאורז עם חמוציות  בצל, שמן, מלח, שקד מולבן, מחוציות
תערובת לאורז מעודן  בצל, שמן, צימוק כהה, כורכום, מלח, פלפל שחור, שום
תערובת לאורז עם צנוברים  בצל, שמן, צנוברים, שקד מולבן, שמיר, מלח
תערובת לאורז עם פיסטוקים  בצל, שמן, פיסטוקים, שקד מולבן, שמיר, מלח
תערובת לאורז עם אוכמניות  בצל, שמן, אוכמניות, שקד מולבן, קינמון, צימוק כהה, סוכר
תערובת לאורז יאפי  בצל, שמן, גזר, שום, מלח, צימוק כהה, קינמון
תערובת לאורז אשבלוב  בצל, שמן, שום, קינמון, מלח, צימוק, גזר, כורכום
תערובת לאורז עם עישבי תיבול  בצל, שמן, צימוק כהה, אורגנו, פטרוזיליה, מלח
תערובת לאורז מדגסטאר  בצל, שמן, סומק, חמניה מקולפת, מלח, עדשים
תערובת לאורז אדום  בצל, שמן, סלק אדום, סומק
תערובת לאורז באחש  בצל, שמן, שום, פטרוזיליה, כוסברה, ירק
תערובת לאורז מרקאש  בצל, שמן, חמוציות, מלח, עדשים
תערובת לאורז בגדד  בצל, שמן, עדשים, חמוציות, מלח, תבלינים
תערובת לאורז פרסי  בצל, שמן, גמבה אדום, גמבה ירוק, גזר, פיסטוק, שמיר
תערובת לאורז מזרחי  בצל, שמן, שום, שמיר, פטרוזיליה, תבלינים
תערובת לאורז נויה''לה  בצל, שמן, פיסטוק, שקד מולבן, פטרוזיליה, שמיר, חמוציות, תבלינים
תערובת לאורז ירקות  בצל, שמן, גמבה אדום, גמבה ירוק, גזר, תפוח אדמה, ציוק כהה
תערובת לאורז הודי  בצל, שמן, גמבה, צימוק כהה, פטרוזיליה, גזר, קארי מסאלה
תערובת לספגטי נודלס  עגבניות, שום פלחים, פלפל אדום, פלפל ירוק, בצל, שמן, פטרוזיליה, שום, מלח

לשימוש
יש לבשל כוס אורז ולהוסיף 2 כפות מהתערובת, לאחר מכן להוסיף 2 כוסות מים ומלח לפי הטעם

שם התבלין רכיבים לשימוש
צ''ימיצ''ורי ירקות מיובשים, פטרוזיליה, מלח
תערובת דרום אמריקאית לתיבול בשר.
לערבב 2 כוסות שמן, כוס חומץ, 6 כפות מהתערובת
להוסיף מלח לפי הטעם. רצוי להשרות למשך 24 שעות במקרר.
למרוח על הבשר ולצלות או לאכול בתור מטבל.
תערובת איטלקית להכנת מטבל או כבסיס לרוטב ספגטי.
 
תערובת פסטו כוסברה, פטרוזיליה, שמן, מלח
2 כפות תערובת פסטו, כוס שמן זית, 40 גרם גבינת פרמזן (לא חובה)
1/4 כוס זיתים שחורים מגולענים (לא חובה).
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
משרים ל- 24 שעות בקירור ומגישים כמטבל לכל ארוחה.