לשימוש יש לבשל כוס אורז ולהוסיף 2 כפות מהתערובת, לאחר מכן להוסיף 2 כוסות מים ומלח לפי הטעם
שם התבלין
רכיבים
לשימוש
צ''ימיצ''ורי
ירקות מיובשים, פטרוזיליה, מלח
תערובת דרום אמריקאית לתיבול בשר.
לערבב 2 כוסות שמן, כוס חומץ, 6 כפות מהתערובת
להוסיף מלח לפי הטעם. רצוי להשרות למשך 24 שעות במקרר.
למרוח על הבשר ולצלות או לאכול בתור מטבל.
תערובת איטלקית להכנת מטבל או כבסיס לרוטב ספגטי.
תערובת פסטו
כוסברה, פטרוזיליה, שמן, מלח
2 כפות תערובת פסטו, כוס שמן זית, 40 גרם גבינת פרמזן (לא חובה)
1/4 כוס זיתים שחורים מגולענים (לא חובה).
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
משרים ל- 24 שעות בקירור ומגישים כמטבל לכל ארוחה.