בייגל ביתי

בייגל בהכנה ביתית, טעים, פריך שמשאיר טעם לעוד...
מצרכים:
לבצק
5 כוסות קמח לבן .
2 כפות שמרים יבשים.
2 כפות שטוחות סוכר .
1/2 כוס שמן קנולה.
כפית מלח .
1/2 1 מים פושרים.
לבישול הבייגל
50 גרם/2 כפות סודה לשתיה.
מים לבישול הבייגל.
לציפוי
1 Large ביצה טרופה.
2 כפות מלח גס .
4 כפות שומשום/פרג.
 
אופן השימוש:
יש לערבל במיקסר את כל מצרכי הבצק,את המים להוסיף בהדרגה ולפי הצורך. עד שמתקבל בצק, ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
בסיר להרתיח מים עם סודה לשתייה. ולחלק את הבצק ל- 8 חלקים ומכל חלק שיצרנו להכין 2 נחשים.
ללפף את שני הנחשים לאחד ולסגור לצורת בייגל ולהדק קצוות.
להניח את הבייגל,כל יחידה בנפרד במים רותחים למשך כ- 30 שניות. להוציא בעזרת כף מחוררת(כמו של פירה) ולהניח על תבנית בנייר אפייה.
למרוח את הבייגל בביצה טרופה ולהוסיף מלח גס ושומשום/פרג - בחירה אישית.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד להשחמה.
בתיאבון!

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי