גרנולה ביתית

גרנולה ביתית ומנצחת...
מצרכים:
3 כוסות שיבולת שועל
כוס שקדים מולבנים פרוסים
כוס גרעיני חמניה
כוס גרעיני דלעת
חצי כוס פיסטוקים
כוס בננות מיובשות
כוס סילאן
2 כפות קינמון טחון
2כפות סוכר חום
1/4כוס שמן/שמן קוקוס.
אופן השימוש:
יש לערבב את הסילאן, שמן, קינמון וסוכר חום ביחד.
לאחר מכן להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב.
את הבננות להוסיף בסוף התהליך כאשר הגרנולה מתקררת.
להכניס לתנור למשך 15 דקות ל160 מעלות .
בתאבון!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי