פסטו של "נווה התבלין"

פסטו של "נווה התבלין"
תערובת איטלקית להכנת מטבל או כבסיס לרוטב ספגטי
 
מצרכים:
שתי כפות תערובת פסטו
1 כוס שמן זית
40 גרם גבינת פרמזן (לא חובה)
1/4 כוס זיתים שחורים מגולענים (לא חובה)
מלח לפי הטעם
אופן השימוש:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
משרים בקירור 24 שעות.
מגישים כמטבל לכל ארוחה.
 
בתיאבון!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי